Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (4.46 secunde)
Simt nevoia sa repet ceea ce spuneam cu ceva timp in urma legat de clasa politica, si anume ca aceasta practic nu exista. ... Ei bine, si in aceasta zona s-au tulburat apele si nu sint semne ca lucrurile se vor linisti prea curind.
Razgaiati de performantele ' generatiei de aur ', am crezut ca, intotdeauna, Nationala de fotbal a Romaniei va ramane in elita fotbalului mondial.
In vreme ce liderii PSD si PDL pozeaza zambitori, incercand sa mascheze procentajele inregistrate la parlamentare, care le priveaza de mult dorita majoritate, PNL-ul jubileaza.
Spectatorii savurau circul, in timp ce organizatorii se alegeau cu painea. Ulterior expresia s-a intiparit in mintile noastre ca reprezentand nevoile de baza ale celor multi. ... Atunci cand este paine din belsug, circul poate sa treaca pe planul al doilea.
Comisia comuna romano-rusa pentru Tezaurul Romaniei s-a reunit in aceste zile la Moscova pentru o noua runda de negocieri. Din delegatia Ministerului Afacerilor Externe care s-a deplasat in capitala Rusiei fac parte si mai mai multi specialisti de la Arhivele Nationale.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
Cei doi ministri de Externe au semnat cu prilejul acestei intalniri Acordul dintre Guvernele roman si rus privind regimul juridic al mormintelor militare romane aflate pe teritoriul Federatiei Ruse si al mormintelor militare ruse aflate pe teritoriul Romaniei, precum si Protocolul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Federatiei Ruse privind inventarierea intelegerilor bilaterale incheiate de Romania cu Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste.
Pe plan extern, presedintele Traian Basescu a avut un an incarcat de vizite oficiale. In ceea ce priveste vizitele externe importante, seful statului a fost primit de Tony Blair, in Downing Street 10, si a vizitat SUA, la invitatia omologului american George W.
Ministrii de Finante din cele mai puternice tari ale lumii s-au intalnit sambata la Moscova pentru a discuta despre securitatea energetica, subiect vizat direct de Rusia, tara gazda a reuniunii.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Conducerea Camerei a aprobat ieri deplasarea a sapte deputati la a 13-a editie a Turneului European Interparlamentar de Tenis, dedicat implinirii a 100 de ani de la crearea Dumei de Stat a Federatiei Ruse, care se va desfasura la Moscova, in perioada 1-4 iunie.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat in cadrul audierii la Comisiile de politica externa si de aparare din Senat ca pozitia Romaniei cu privire la retragerea Federatiei Ruse din Tratatul CFE va fi ,,in consens cu cea a aliatilor nostri".
Cantitatea de petrol exportata de catre Rusia in Cehia prin oleoductul "Drujba" ("Prietenia") s-a injumatatit in cursul saptamanii trecute, autoritatile de la Praga fiind obligate de situatie sa recurga la rezervele de stat, relateaza luni cotidianul rus de afaceri Kommersant, cu referire la seful Departamentului pentru securitatea energetica de la Praga Vaclav Bartuska.
Aplicarea planului pentru pace cu care Moscova si Tbilisi au fost de acord marti este mai mult decât incerta:
Intalnirea nu va putea avea loc insa, pana cand fortele ruse nu vor fi retrase de pe teritoriul georgian.
Presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana, a primit o invitatie din partea omologului sau din Consiliul Federatiei Ruse, pentru a discuta cu presedintii celor doua Camere ale Federatiei Ruse pe tema extinderii relatiilor economice si politice bilaterale.
Ambasadorul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin (foto), a asigurat joi ca Moscova "este dispusa sa discute despre orice" cu aliatii occidentali, dar a subliniat persistenta divergentelor, in pofida reluarii anuntate a cooperarii oficiale.
Moscova si Budapesta intentioneaza sa infiinteze un joint venture pentru lucrarile la sectorul ungar al gazoductului South Stream, a anuntat marti premierul rus Vladimir Putin (foto).
google-analytics.com